margarita jau senokai yra mūsų nr. 1 kokteilis - ir namuose, ir baruose. Nors neabejotinai pati geriausia yra klasikinė Margarita, bet dėl įvairovės gaminam ir kitokias, pvz. braškinę, vyšninę, avietinę... Kai norisi truputį saldesnio gėrimo. Taigi, vienai porcijai
reikės:
50 ml tekilos,
25 ml apelsinų likerio Triple Sec,
50 ml išspaustos citrinų sulčių,
šaldytų aviečių,
smulkios druskos,
čili pipirų miltelių,
ledukų.
Pasiruošiame taures: trikampės taurės kraštelį suvilgome citrinos griežinėliu, apverčiame taurę ir "citrinuotus" kraštelius suvilgome
druskos-čili mišiniu.
Kitus ingredientus su ledukais pilame į šeikerį ir gerai suplakame.
Pilame į taures... niam niam....
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą