gaminavanagai

nei vienas patiekalas nebus skanus be pagrindinio ingridiento - be meilės...

2025 m. balandžio 25 d., penktadienis

salotos su antiena

›
Žiauriai paprastos, bet labai geros salotos su mano taip mėgstama antiena. Reikės : anties krūtinėlės, salotų lapų ( mixo ), kopūsto (nebūti...
2025 m. balandžio 12 d., šeštadienis

salotos su paskrudintomis kepenėlėmis

›
Labai mėgstu kepenėles, ypač skaniai paruoštas 😊o paskutiniu metu jas pamėgau dar labiau. O dar kepenėlės yra baisiai naudingas produktas, ...
2025 m. balandžio 4 d., penktadienis

varškės pyragas su aguonomis ir lazdyno riešutais

›
Labai užsinorėjau varškės pyrago, tokio "labai varškinio", na ir dar kad kažkoks "kitoks" skonis būtų, tai tikiuosi tas ...
2025 m. kovo 30 d., sekmadienis

campari marinuoto tuno užkandukai su pasifloru

›
Tunas visada yra labai gerai, nu bet šitas receptas koks geras, tai nemoku nusakyt... vos jaučiamas česnako poskonis (kas nemėgsta, galima n...
2025 m. kovo 22 d., šeštadienis

keptas jūros ešerys su itališku pomidorų padažu

›
Na, kad viena mano mėgstamiausių žuvų yra ešerys, niekam ne paslaptis. Todėl dar vienas ešerio receptas 😊 Reikės : 1 didelio jūrinio ešerio...
2025 m. kovo 12 d., trečiadienis

baba ganoush

›
Gerokai primirštas, labai lengvas ir geras užkandis...    Reikės : 2 nemažų baklažanų, 3 galvų česnako, 3 š. žemės riešutų sviesto, saldžios...
2025 m. kovo 3 d., pirmadienis

vis dar žieminės tuno ir pupelių salotos

›
Kodėl žieminės?  Nes vasarą salotas gaminam iš visai kitokių ingredientų - daugiau vitaminų, daugiau spalvų, daugiau skonių. Bet ypač šią ži...
›
Pradinis puslapis
Peržiūrėti žiniatinklio versiją

Apie mane

nedra
yra tik du dalykai, kurių iš tavęs niekas negali atimti: tai ką tu pamatei ir tai ką tu suvalgei...
Rodyti visą mano profilį
Teikia „Blogger“.